answer:

2

step-by-step explanation:

5+5 is 10,

10 - 2 is 8,

8 divided by 4 is

2.

answer: 2

step-by-step explanation: 5 + 5 = 10. 10 - 2 = 8. 8/4 = 2.

its 60-10+x why, because she bought the dress with $60 and she received $10 dollars back. We don't know the variable.

Step-by-step explanation: